AMD Ryzen R3 1200 CPU Procesor Quad-Core Vtičnico AM4 3.1 GHz, 10MB TDP 65W

Novo

€63.19

Na zalogi

Nasveti:

Vsak element so bili testirani in so kritično pred odpremo izvršen ,Smo

zgraditi več testiranje postaje posebej za CPU ,prosimo, da kupite z brezskrbno.

Glej pred namestitvijo CPU:

1, odstranite izvirno CPU, čiščenje prahu na fan in sklop hladilnega telesa, čiščenje ostankov hladilnega telesa v prvotno mast, še posebej težko mazilo je treba temeljito očistiti, to je zelo pomembno!

2, v pravo smer v novo CPU, in na vrhu CPU, prevlečene s tanko plastjo masti.Ne dal preveč, samo lahko bi zapolnili vrzel med top CPU kovinski kontakt in sklop hladilnega telesa.Najbolj idealno (v paketih, smo predstavili silikagel kot primer, stisnite primerno 1/2 masti)

3, dal nazaj, da je sklop hladilnega telesa, prvi prst pritisnjen plavuti premikanje gor in dol nekajkrat, tako da je notranjost mazilo enakomerno širjenje in izpušni zrak, nato pa po digitalni zaporedje označevanje vijak plavuti na (ali diagonalno) postopoma okrepila, vsako rotacijo krogov privije pod vijakom, ni dal vijak na koncu zaporednih rotacije, dokler ne omejeno bilance.

4, če CPU v pralni po točki ni svetlo, lahko uporabite radirko obrišite, da je kovinski kontakt CPU plošča (včasih CPU tla, prah in znoj lahko obrnete), ali matično ploščo (matično ploščo BIOS razrešnice potrditev podatkov).Pomnilnika lahko uporablja tudi za no radirko.

Opomba: za CPU, kot so odkritje CPU temperatura previsoka, ali ko je temperatura visoka in nizka nestabilnost, CPE in pomnilnik ni svetlo, prosimo, da skrbno preverite nad 4 če želite preveriti, velika večina težav je mogoče rešiti.

zakaj izbrati nas?

1:Konkurenčno Ceno:naše podjetje se zavzema za računalniške periferne opreme prodajo izdelkov, smo najbolj konkurenčno Ceno.

2:One-Stop Shopping:nudimo vse Vrste računalniških Delov.

3:Strokovne službe:Imamo strokovno ekipo in učinkovito delo tok, ki nas vodi, ki ponujajo najboljšo storitev za naše stranke.

4:Preizkušen pred odpremo;Varnost pakiranje polje

5:Procesor imajo eno leto garancije,spomin imajo tri leta garancije.

Oznake: amd rayzen 5 3600, ryxen 5 3600, 3600x, amd ryzen, ryzen, ryzen 5 3700x, ryzen 5 3300g, ddr4 ram, ryzen 7 3100, 3700x ryzen 7

Procesor Tip AMD Ryzen 3
CPU Frekvenco 3.1 GHz
L3 Cache Zmogljivosti 8 MB
Število Jeder Quad-Core
Postavka Stanje uporabljajo
Vrsta Vtičnice AM4
64-Bitna Podpora Da,
Paket No
Čip Proces 14 nanometers
Vrsta Vmesnika AM4
L2 Cache Zmogljivosti 2MB
Blagovna Znamka AMD
Glavni Frekvenca 3,1 g
Uporaba Namizje
Moč 65 W
AMD Model AMD Ryzen 3 1200
Številka Modela AMD Ryzen 3 1200
Vrsta Quad-Core

Napiši mnenje

AMD Ryzen R3 1200 CPU Procesor Quad-Core Vtičnico AM4 3.1 GHz, 10MB TDP 65W

AMD Ryzen R3 1200 CPU Procesor Quad-Core Vtičnico AM4 3.1 GHz, 10MB TDP 65W

Nasveti: Vsak element so bili testirani in so kritično pred odpremo izvršen ,Smo zgraditi več testiranje postaje posebej za CPU ,prosimo, da kupite z brezskrbno. Glej pred namestitvijo CPU: 1, odstranite izvirno CPU, čiščenje prahu na fan in sklop hladilnega telesa, čiščenje ostankov hladilnega telesa v prvotno mast, še posebej težko mazilo je treba temeljito očistiti, to je zelo pomembno! 2,

Podobni izdelki