Zdrobljen moški usta masturbator USB BATOR

Novo

€87.14

Na zalogi

Prepate za increle, intenzivno in napredna moški masturbator nikoli mislil!

Živahno Roto-Bator je izjemno moč masturbator, ki opravi vse delo za vas!Samo pritisni na gumb in uživajte um-piha stimulacije, da se vam, da vaš orgazem kot še nikoli doslej

Za razliko od običajnih masturbators, ki komaj premikanje, z Roto-Bator vibracije in napredno vrtenja z nihanje vibracijske mehanizem, ki daje nov twist na moško Samozadovoljevanje!

Z vsako krožne osi gibanja, mehkega silikona primeru smiselno obloge penisa, medtem ko je na stotine plavuti spodbujanje glande, ki ponujajo negativni občutki, ki ne celo oralnim seksom lahko ponudi!

Združuje krožnimi gibi z 9 vzorcev vznemirljive vibracije.

Uživajte v seksu brez žic in hands-free, kadar hočeš, kjer hočeš in kolikor dolgo želite, brez kakršne koli obveznosti!

Je masturbator prilagaja skoraj vseh velikostih in je vodoodporna.

Pregledna cev vam omogoča, da vidite, kako vaš penis raste in vam služi kot usposabljanje, da uživajo več sej trajne.Polnjenje z USB.Vstavite ukrepi: 24 cm x 8 cm Brezplačno Phalatos.Večfunkcijsko z enostavno gumb Rotatorne

Odkrijte nove tehnologije v samozadovoljevanje!Pošiljke diskretna

Vsi naši paketi so nevtralne.Brez znamke, logotipi, ni znakov o tem, kaj vsebuje.Ste lahko prepričani, da nihče ne bo, da ugotovite, kaj vas zahteval.

Prav tako ne vključujejo naslov našega skladišča ali ime podjetja.Tako da nihče ne more iskati ničesar o tem, kaj polje vsebuje.

Garancija Zadovoljstva

Želimo, da boste zadovoljni z nakupom.To je razlog, zakaj imamo službo za klepet 12 ur na dan s podporo v španskem in angleškem jeziku.Če imate kakršne koli težave, vendar pa majhna, je stik z nami in bomo storiti vse, kar je v naši moči, da to popravimo.Zagotavljanje Kakovosti.

Vsi naši izdelki so bila pregledana in so v skladu z vsemi predpisi EU.So 100% novih in izdelani z medicinsko materialov razreda zagotovi vašo varnost.Boste lahko mirno @ nakupovanje v naši trgovini.Želimo, da se zagotovi varnost naših izdelkov, kar je razlog, zakaj so bili očiščeni in zapečatena med embalažo.

Možno je, da z odpiranjem to, da diši nekoliko zato, ker je bila zaprta za mesecev.Čiščenje in, da se posuši naravno in vonj bo izginil

Kako dolgo naše pošiljke vzeli?

Uporabljamo express dostava za vse naše pošiljke.To je razlog, zakaj se boste prejeli vaš izdelek 3-5 dni po nakupu dostave državi.

Za naročila v Španiji: boste prejeli vaše naročilo, 3 dni po nakupu.

Za naročila izven Španije, boste prejeli vaše naročilo, 5 dni po nakupu.

Kako dolgo traja, da proces pošiljke?

Smo pakirani naše naročila v 24 urah.Vaše naročilo bo dobavljeno 24h po nakupu.

Vaše mnenje je pomembno

Želimo najvišjo stopnjo zadovoljstva je mogoče v naši kupci.Zato smo poskrbeli za vse vidike vaše izkušnje.Čeprav ne moremo vedeti, če to počnemo, desno, dokler ne vemo, vaše mnenje.Če ste zadovoljni z nakupom, pustite nas 5 zvezdic in povedo svoje izkušnje.

Oznake: avtomatsko moški masturbator, stroker, vr mastrubation, masturb moški, maska usta, zadnji masturbirajo, mens mastrubator, moški masturb, najboljši moški spol igrača, cyberskin dildo

Napiši mnenje

Zdrobljen moški usta masturbator USB BATOR

Zdrobljen moški usta masturbator USB BATOR

Prepate za increle, intenzivno in napredna moški masturbator nikoli mislil! Živahno Roto-Bator je izjemno moč masturbator, ki opravi vse delo za vas!Samo pritisni na gumb in uživajte um-piha stimulacije, da se vam, da vaš orgazem kot še nikoli doslej Za razliko od običajnih masturbators, ki komaj premikanje, z Roto-Bator vibracije in napredno vrtenja z nihanje vibracijske mehanizem, ki daje nov twist na moško

Podobni izdelki